Як організувати і провести фуршет на 40 осіб

Завдяки вашому вибору, на користь проведення заходу, типу фуршет, ви зможете зручно відзначити будь-які урочистості: випускний вечір, день народження, презентації, корпоративні або клубні заходи і т.д.

Влаштовують фуршет в наступних випадках:

- коли гостей багато, а місць для їх комфортного розміщення мало.

- коли захід обмежений в часі.

Практичні поради з підготовки сцени

Одним з найважливіших аспектів, при організації будь-якого заходу, є грамотно організований сценічний майданчик.

Підготовка сцени для, наприклад, звичайної презентації, здається нескладною в порівнянні з великим концертом або на форумі. Але, успіх будь-якого виступу на сцені залежить не від масштабу і рівня заходу, а від ряду нюансів: інтер'єру, розмірів залу, освітлення, розстановки мікрофонів, трибун і т.д.

 

Як правильно вибрати крісло для конференцій

Вибір крісла має велике значення для комфортного розміщення учасників конференції. В першу чергу, крісло повинно бути стійким. Модель, в якій є ролики, краще уникати так, як багато хто не звикли до таких крісел, відповідно, можуть переміщатися і відволікатися.

Як вибрати намет і облаштувати відпочинок

Шатер є ідеальним варіантом для заходів на свіжому повітрі, в будь-яку пору року. Сучасні намети, з цікавими дизайнерськими рішеннями, стануть родзинкою заходу будь-якого формату. Основні фактори, які необхідно враховувати при підготовці подібного заходу, описані нижче.

Оновлення в розділі намети

Компанія «Стілець Напрокат» придбала красиві бежеві намети, які допоможуть Вам сховатися від дощу або пекучого сонця в жаркий спекотний день. Великі розміри наметів, а саме 5 на 7 метрів дозволяють легко розмістити під дахом від 5 до 40 осіб. Тепер Ваші гості завжди залишаться сухими і веселими, так як надійне вологостійке просичення наметів дозволить їм завжди, навіть в сильну зливу, залишатися сухими і радіти Вашому заходу.

Оновлення в розділі стільці

Тепер компанія «Стілець Напрокат» може надати нові красиві розкладні дерев'яні стільці білого кольору, які легко допоможуть надати шикарного вигляду і підвищити рівень будь-якому Вашому заходу.Зазвичай білі стільці використовуються для проведення виїзних церемоній, весіль або інших заходів. Стільці легко транспортувати, так як вони з легкістю складаються і приймають горизонтальне пложення

Змагання зі спортивних бальних танців

10 листопада в місті Бровари відбулися змагання зі спортивних бальних танців на кубок Броварів. Компанія «Стілець Напрокат» допомогла технічно укомплектувати приміщення для проведення заходу. І надала в оренду столи 80 на 80 см, стільці Ісо, а також скатертини білого кольору для столів.

Засідання керівників компанії "Європейський альянс"

07 листопада страхова компанія «Європейський Альянс» провела засідання керівників компанії. Компанія «Стілець Напрокат» допомогла забезпечити столам і стільцями дане приміщення. І надала в оренду столи 80 на 80 см і стільці Ісо.

Інвестиційний форум "Черкащина-територія співпраці"

26-27 вересня 2013 року в Черкаській області відбулася презентація інвестиційного форуму «Черкащина - територія співпраці», в ході якого учасники обговорювали питання економічного розвитку, а також представили інвестиційно-привабливі галузі області та найуспішніші підприємства. У роботі форуму взяли участь представники посольств та міжнародних організацій, державний установ, керівники підприємств Черкаської та інших областей України.

Получить скидку 10%
Close